M.R gruppen Logo

Hos M.R Gruppen sidder vi klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dig. Kontakt os i dag og vi ringer dig op så snart vi kan!

Indhent Tilbud

Sikkerhed

BORTSKAFFELSE AF ASBEST

Hos Mrgruppen tilbyder vi asbestsanering til bortskaffelse af asbest. Vi fjerner altid asbest på den mest korrekte og sikreste måde

gravemaskine fra m.r gruppen

Hvad er asbest?

Mange ældre bygninger var i sin tid bygget med asbest i tagbelægning og de fandtes primært også i tagplader, vægplader osv. Asbest er et mineral som kommer helt naturlig, men kan give sundhedsskadelige konsekvenser, hvis den indtager luften du indånder. For mere end 30 år siden blev mineral fibre anvendt i næsten alle byggeprojekter da det mindskede risikoen for brand. I dag er det ikke tilladt at fremstille eller arbejde med asbest eller asbestholdige materialer. På trods af forbuddet findes asbest stadig i dag i gulvlim, gamle tagplader og vægge, rørisolering osv.

Hvordan ser asbest ud?

Asbestfibre kan hverken ses med det blotte øje eller mærkes. Det kræver at man har stor kendskab og erfaring til asbest for at identificere dens form, og afgøre om der er behov for asbestsanering. Der findes dernæst også klare regler for hvilke tekniske udstyr og hjælpemidler der anvendes når der arbejdes med asbest.

Hvorfor er asbest farligt?

Sundhedsfaren ved at arbejde med asbest er, at støvet indeholder fibre i form af tynde nåle der kan trænge ind i lungerne. Faren kommer ved at, i og med støvpartiklernes er små og tynde, vil man ikke kunne vide når man indånder dem. Asbest er nemlig en snigende dræber og den kan give følgende sygdomme:
Asbestose - Lungekræft - Lungehindekræft - Fortykkelse af lungehinden

Professionel bortskaffelse af asbest

Hos M. R Gruppen tilbyder vi bortskaffelse af asbest der fjerner asbest på den mest korrekte og sikreste måde. For at undgå at asbest spreder sig i luften, placerer vi dem i plastikposer der er markeret “Asbest”. Hertil kan du forvente at vi sørger for at alt rod bliver fjernet på ansvarlig vis og efterlader kun områder, når de er 100% asbestfrie og rengjort. Asbesten støvsuges og saneringsområdet aftørres ved alle overflader der er muligt, alt efter hvor meget asbest der har været. Har du mistanke om dit tag indeholder asbest og står med et renoverings projekt, er du kommet til det rette sted. Ved at vælge en samarbejdspartner der har mange års erfaring, er du sikker på at både de praktiske og formelle aspekter af asbestsaneringen bliver håndteret professionelt. Vi tilbyder en seriøs miljøsanitør og effektiv sanering der opfylder alle arbejdstilsynets regler og krav, såvel som regler indenfor jeres område.