M.R gruppen Logo

Hos M.R Gruppen sidder vi klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dig. Kontakt os i dag og vi ringer dig op så snart vi kan!

Indhent Tilbud

Sikkerhed

NEDBRYDNING I VEJLE OG OMEGN

I forbindelse med vores miljøsanering tilbyder vi også nedbrydning af bærende vægge efter det færdige arbejde.

gravemaskine fra m.r gruppen

NEDBRYDNING

Hos M.R Gruppen har vi stor ekspertise og mange års erfaring med nedbrydning af bærende vægge i forbindelse med miljøsanering, samt nedrivning af vægge i vejle og omegn. Vi beskæftiger vi os med alle typer nedrivning- og nedbrydnings opgaver, lige meget hvilken størrelse de kommer i. Dette gør sig gældende for alle private og erhvervs bygninger, som for eksempel villahuse, lejligheder, parcelhuse m.m. Med vores hjælp kan du med ro læne dig tilbage, da vi klarer alt fra opstart af projektet, sikker nedbrydning, nedgravning af forsyningsledninger og efterfølgende afskafning af byggeaffald der kan forekomme. Så når det omfatter nedbrydning, kan du forvente at vi klarer processen med kvalitet for øje og samtidig har fokus på miljøet. Kunsten i vores arbejde ligger nemlig i at udføre vores arbejde korrekt og i harmoni med miljøet og og mennesker omkring os. Vi er en virksomhed med kunden i fokus, og bestræber os altid i at tilbyde den bedste service, så det hele bliver klaret nemt og effektivt.

Vi er din professionelle nedbrydningspartner

Når du henvender dig til os, kan du se frem til et uforpligtende tilbud med konkurrence dygtige priser og erfarne samarbejdspartnere, der udfører arbejdet alt efter dine ønsker og behov. Kontakt os gerne hvis du brug for at vide mere om vores ydelser, eller ønsker at forhøre dig om vores priser.